Organisatie advies & Coaching

Organisatie advies

 

   

Vele bedrijven en ondernemers ervaren vandaag de dag de noodzaak om te veranderen. Vaak brengt dat moeilijkheden en weerstand mee bij leidinggevenden en werknemers.

HumanDimensions helpt bedrijven en ondernemers te groeien door hun prestaties te verbeteren en door het vinden van nieuwe en betere manieren om dingen te doen. Bestaande organisatorische problemen worden geanalyseerd en workshops georganiseerd om plannen voor verbetering te ontwikkelen.

# Documenteren, Analyseren en Optimaliseren van uw bedrijf/onderneming # Het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen, de expertise, de verantwoordelijkheden en de noden Advies bij het bepalen van de missie, bedrijfsdoelstellingen en businessplannen # Advies bij het bepalen van bedrijfswaarden & kernwaarden # Leiderschapskwaliteiten detecteren en vaardigheden aanleren # Begeleiding bij het transformatieproces van verouderde denkpatronen over uw onderneming # Organiseren en begeleiden van workshops ter verbetering van de prestaties # Advies bij het communiceren en benoemen van verantwoordelijkheden # Advies bij het duidelijk afbakenen van taken # Leren openstaan voor kritiek en gezonde grenzen stellen # Coachen van leidinggevenden en medewerkers
 

Bedrijfscoaching

Coaching professionals

 

HumanDimensions coacht op basis van een gelijkwaardige relatie tussen coach en klant. Coaching is een educatief en ontdekkingsgericht proces. Een traject richt zich op zelfontplooiing, zelfkennis, professionele ontwikkeling, verruiming van uw bewustzijn, verbetering van de prestaties en een betere grip krijgen op uzelf.

Uw onzekerheden, uw zorgen  of weerstanden leert u overwinnen. U ontdekt waar u staat en wat u werkelijk wil. U leert gezonde grenzen stellen. U leert technieken om uzelf te motiveren en tot actie over te gaan. Gezonde discipline, assertiviteit, duidelijkheid en flexibiliteit krijgt u onder de knie.

 

Management coaching

Deze vorm van coaching ondersteunt de ondernemer, manager of leidinggevende bij  het dagelijks bestuur van de onderneming.  De verantwoordelijkheid die gedragen wordt door de klant wordt professioneel ondersteund door een krachtige en aanmoedigende aanpak. De coach fungeert niet alleen als ondersteuning en begeleider maar tevens als klankbord. Tijdens het traject kunnen alle aspecten van bedrijfsvoering aan bod komen. Na een intake en grondige analyse van de problematiek of knelpunten wordt een traject aangegaan voor een korte of langere periode.

Wenst u meer informatie of heeft u interesse in een aangepast programma op maat van uw  bedrijf of onderneming, aarzel niet en laat het ons weten. U kan ons bellen of een email sturen of u klikt op contact  en vult uw gegevens in dan  nemen wij vrijblijvend contact met u op.

 

 

 

HumanDimensions

hilde@humandimensions.be

+32 488 235 225