PROGRAMMA VOOR BEDRIJVEN

Trainingen kunnen zowel In Company georganiseerd worden alsook op een gewenste locatie. Tarieven, data en tijdsindeling worden op voorhand besproken. Aangepast programma op maat van de bedrijfsnoden is eveneens mogelijk. Contacteer ons voor meer informatie.

Assertief, Constructief & Klantvriendelijk communiceren

Duidelijke én krachtige 3-daagse training

 

Assertief communiceren vertaalt zich in een gezonde, duidelijke en eerlijke communicatie. Het betekent in feite om op een eerlijke, respectvolle  en open manier voor jezelf op te komen. Je zegt wat je voelt, waar het om gaat of waar je recht op hebt. Assertieve communicatie helpt je zelfvertrouwen te versterken. Het vermindert automatisch je ongemakkelijk gevoel en je krijgt meer gedaan van collega’s, je manager, je partner, je vrienden. Kortom het verbetert je relaties.

Assertiviteit hangt nauw samen met een positief zelfbeeld, zelfrespect, zelfvertrouwen en vaak ook een portie moed.

 

Over verbale communicatie

Ontdek de meest voorkomende fouten en blunders in communicatie…en hoe vermijd ik die! Leer de basis begrippen rond gezond communiceren met iedereen; je collega’s, je klanten of  je baas maar ook met je vrienden, je partner en je kinderen. Ook wanneer het iets moeilijker gaat.

 

Over lichaamstaal  (non-verbale communicatie)

Onze lichaamstaal vertelt oneindig veel over hoe we ons voelen (in een bepaalde situatie). Ongemak, angst, onzekerheid, boosheid, verdriet, afwijzing, spanning, enzovoort, zijn allemaal gemoedstoestanden, die een persoon via zijn lichaam uitstraalt. Die lichaamstaal kan er, zelfs zonder dat er een woord wordt gesproken, wel degelijk voor zorgen, dat spanningen, ergernissen, of ruzies tussen twee (of meer) mensen ontstaan. Een “open” en zelfverzekerde lichaamshouding, is van groot belang voor een optimaal contact met de medemens en helpt een persoon ontspannen en vol vertrouwen in het leven te staan. De taal van het lichaam, is vaak vele malen belangrijker, dan de woorden die we spreken.

Wat je leert

# De voordelen van assertieve communicatie  # Assertief, agressief, manipulatief, dwingend en onderdanig gedrag van elkaar onderscheiden # Technieken om je eigen houding en gedrag aan te passen  # Feedback geven aan een medewerkers, collega’s, klanten  # Omgaan met veeleisende klanten, collega’s, managers  # Je leert nee zeggen op een tactvolle en duidelijke manier # omgaan met kritiek # Analyseren van bestaande of ervaren situaties # Een persoonlijk stappenplan opstellen  # Meer in jezelf geloven  # Je bouwt zelfkennis op

 

Wens je meer informatie over of heb je interesse in een aangepast programma op maat van je bedrijf of  onderneming, klik op contact en vul je gegevens in dan nemen wij nemen spoedig contact met je op. Je kan ons ook bereiken via onderstaande gegevens.

 

 

HumanDimensions

hilde@humandimensions.be

+32 488 235 225

Qigong voor bedrijven

Zeer praktische training

(1 tot 3 dagen)

 

Innerlijke kracht en een goede gronding  liggen aan de basis van een goede gezondheid, zowel fysiek als mentaal.  Het zijn de fundamenten voor een sterk en gezond  lichaam, een mentale focus en uiteindelijk ook je levensweg. Qigong bestaat uit bewegende vormen (bouwt fysieke en innerlijke kracht op) en stille vormen (energie of Qi wordt geleid door visualisatie en dringt dieper door in het lichaam).

 

Tijdens deze Qigong groepsessies leer je verschillende manieren om te ademen en je zuurstof opname te verhogen. Op die manier kan je sneller afvalstoffen afvoeren, vitaliteit opbouwen en kom je tot rust. Diepe innerlijke rust en innerlijke kracht wordt opgebouwd en je maakt terug contact met je lichaam, je organen en je bewustzijn.

.

 

Wens je meer informatie over of heb je interesse in een aangepast programma op maat van je bedrijf of  onderneming, klik op contact en vul je gegevens in dan nemen wij nemen spoedig contact met je op. Je kan ons ook bereiken via onderstaande gegevens.

 

 

HumanDimensions

hilde@humandimensions.be

+32 488 235 225

Wat je leert

# Innerlijke kracht opbouwen

# Diep en efficiënt ademhalen

# Natuurlijk bewegen & Stevig gronden

# Visualiseren

# Je geest leegmaken en Innerlijke rust creëren

# Ontspannen

# Alertheid ontwikkelen